Úterý, 24 září, 2024
- Komerční sdělení -aktuality

Spěte lépe s přispěním nových, kvalitních a ověřených matrací

Chcete-li sobě i dětem zajistit co nejlepší spánek, je důležité koupit si dostatečně velkou postel a do ní kvalitní matraci. Při výběru matrace byste měli zohlednit své preference, takže i když kupujete matrace do manželské postele nebo dětem, každému by měla být vybrána samostatně. Přijít na to, která tvrdost matrace, je vám nejpříjemnější je snadné. Stačí navštívit obchod s matracemi a na chvíli si lehnout. Jsou zde na to zvyklí a nikdo se nebude pohoršovat. Pokud váháte, můžete zvolit matraci, která má z každé strany jinou tvrdost.

Co znamená kvalitní matrace?

Pro každého může být kvalitní matrace jiná. Někdo potřebuje matraci s ohledem na své onemocnění páteře nebo kloubů, někdo můžete za kvalitní matraci považovat taštičkový model matrace, který příjemně pruží. Pro mnohé z nás je kvalitní matrací typ z paměťové pěny, který zajišťuje správnou oporu páteři, má specificky řešená místa, kde je na ni tělem kladen největší nápor.

Pohodlná matrace a dostatek prostoru

Aby vám bylo v posteli příjemně, je důležité mít na spánek dostatek místa. Proto jsou tolik oblíbené matrace 90 x 200 cm, které vyhovují většině populace. V případě, že jste vy, nebo vaše děti vysocí, pořiďte si postel delší a do ní pak matraci na míru. Ohled byste při výběru měli brát i na vaši váhu a nosnost matrace.

U nás už téměř 30 let vyrábí kvalitní matrace firma PURTEX s.r.o., která vznikla v roce 1995. Její matrace tvoří jen kvalitní materiály, stále modely inovuje dle moderních trendů, nových technologií a poznatků. Kromě matrací na jednom místě koupíte i postele čalouněné, postele z masivu, rošty do postele, polštáře a bytový textil, potahy na matrace, zdravotní polohovací pomůcky a jiné.

Tipy na kvalitní matrace 90 x 200 cm

PURTEX s.r.o. nabízí mnohé typy matrací pro dospělé, ale také matrace do postýlek malých dětí. Líbit by se vám mohla např. matrace MARGITA hard/soft, což je oboustranná sendvičová matrace, u níž si můžete vybrat měkčí nebo tvrdší stranu. Pozitivní ohlasy má i matrace WINONA, která je oboustranná, sendvičová a je tvořená 4 vrstvami. Koupit ji můžete v akčním setu 1 + 1 zdarma, stejně, jako matraci HERKULES, která je jednostranná, sendvičová a přináší pohodlný spánek každou noc.

U spousty zboží můžete počítat s dopravou zdarma. Nezbývá, než se podívat na matrace 90 x 200 cm i další velikosti a vybrat si dle vašich potřeb. Budete spát lépe, klidněji, bez probouzení se při otáčení nebo vrzáním staré pružinové postele.

Nejnovější články

- Komerční sdělení -zpravy

Další články autora

- Komerční sdělení -PR článek