Úterý, 24 září, 2024
- Komerční sdělení -aktuality

Zažijte pohodové léto a božský klid u Berounky!

Máte rádi letní dny plné slunce a hledáte únik z městského shonu? Toužíte po klidném pobytu v přírodě s možností romantických večerů u řeky? Pokud ano, vydejte se na Karlštejn a ubytujte se v malebném Hotelu Mlýn Karlštejn.

Idylka uprostřed přírody

Hotel Mlýn Karlštejn se nachází v kouzelném prostředí chráněné oblasti Český kras, pouhých 25 kilometrů od Prahy. Nabízí 21 komfortně vybavených dvoulůžkových a třílůžkových pokojů. Každý pokoj je zařízen stylovým nábytkem, dekoracemi v klasickém stylu, televizí, klimatizací, minibarem, bezpečnostní schránkou a bezplatným Wi-Fi připojením.

Romantika na každém kroku

Hotel Mlýn Karlštejn je synonymem pro romantiku. Má soukromý ostrov o rozloze 2 500 m² s altánem pro svatební obřady, grilem a party stanem přímo na břehu řeky Berounky. Tento ostrov nabízí pocit výjimečnosti a klidu, jako by se svět točil jen kolem vás.

Gastronomické zážitky

Pobyt v hotelu Mlýn Karlštejn zahrnuje bohatou snídani, ale gastronomický zážitek zde teprve začíná. V hotelové Grill restauraci si můžete objednat polopenzi nebo si vychutnat jídlo à la carte. Restaurace vás okouzlí domácí atmosférou, barem, krbem, klimatizovaným salónkem pro 40 osob a letní terasou s výhledem na řeku. Je to místo, kde se budete cítit jako doma.

Aktivity a zábava na Karlštejně

Hotel Mlýn Karlštejn není jen o relaxaci. Pro aktivní návštěvníky nabízí mnoho možností zábavy a výletů do okolí. Český kras je rájem pro turisty, kteří mohou objevovat krásy přírody na různých stezkách. Navštivte naučnou stezku Karlštejn, Koněpruské jeskyně nebo slavný lom Amerika. Nezapomeňte také na nejstarší značenou turistickou cestu Vojty Náprstka vedoucí z Karlštejna přes Sv. Jan pod Skalou, a při níž můžete navštívit skanzen Solvayovy lomy. Samozřejmě, že nesmíte minout ani samotný hrad Karlštejn, který nechal postavit císař a král Karel IV.

Pohodlná rezervace

Rezervaci pobytu lze snadno provést online na webové stránce Hotel Mlýn Karlštejn, kde si můžete vybrat z různých pokojů, včetně pokoje královny Elišky nebo THE BEST ROOM HER & HIS. Bez ohledu na váš výběr budete spokojeni a užijete si nezapomenutelný pobyt.

Prožijte léto v Hotelu Mlýn Karlštejn a nechte se unést kouzlem přírody, romantiky a pohodlí.

Nejnovější články

- Komerční sdělení -zpravy

Další články autora

- Komerční sdělení -PR článek