Úterý, 24 září, 2024
- Komerční sdělení -aktuality

Ty pravé jarní drinky!

Také s příchodem jara toužíte po opravdovém osvěžení a vitalitě? Pojďte si námi namíchat jedinečné dobroty z vašich oblíbených přísad a příchutí!

V hlavní roli káva!

Kdo není v dnešní době milovníkem kvalitní zrnkové kávy. Lahodné americano s mlékem ke snídani, po obědě silné espresso a k večeru při posezení s přáteli si dát oříškové našlehané cappucino. Hmm, ta slast. No a protože horké léto je ještě daleko, ale zima nás už pomalu opouští, je teď ten nejlepší čas vyzkoušet ovocný kávový shake. Můžete využít například frapovač. Do něj dáme uvařené presso, banán, plnotučné mléko, třtinový cukr dle chuti a vyšleháme. Ozdobíme slámkou, popřípadě šlehačkou, posypeme kokosem. Zkrátka fantazii se meze nekladou.

Ledový čaj tak trochu jinak!

Kvalitní sypaný čaj nám skvěle poslouží jako důležitá přísada našeho alkoholického jarního drinku. Povzbudíme jím i trávení a energii v těle. Připravte si tedy dle návodu sypaný ovocný, zelený či černý čaj, přeceďte a svařte s hřebíčkem, pomerančem, cukrem. Přelijte do vysokých sklenic a přidejte panáčka Becherovky. Na zdraví!

Vitalita z přírody

Máte rádi smoothie? Skvělou variantou, jak si dopřát tuto zdravou dobrotu v tak trochu jiné podobě, je přidání bylinek. A co teprve ty české a čerstvé utržené přímo z lesa! Bršlice, kopřiva, fialky či pampeliška! To vše v naší jarní přírodě najdete právě nyní, rašící a plné vitamínů a minerálů. Stačí tak do svého oblíbeného shaku přihodit pár lístečků těchto bylin a máte vyhráno!

A co děti?

I pro naše nejmenší tu máme jednu specialitku. Domácí jogurtový nápoj. Potřebovat k němu budeme kvalitní bílý jogurt, med, ovoce a trochu ovocného čaje, kterým nápoj naředíme na požadovanou hustotu. Vše dobře rozmixujeme a vyšleháme. Podáváme z kousky celého ovoce.

Tak na zdraví, milé jaro!

Nejnovější články

- Komerční sdělení -zpravy

Další články autora

- Komerční sdělení -PR článek